Gemakkelijk huidaandoening of wonde opvolgen?

Je wil de evolutie van een litteken opvolgen? Of zien of die huiduitslag uitbreidt? Dan zou het toch handig zijn als je foto’s kan nemen en die over elkaar kan leggen om de evolutie op te volgen…. Dit kan, dank zij de ‘Imagine Skin Tracker’ app (getimagine.io), een handige tool voor je patiënten!

Met behulp van de app kan je een foto nemen van de op te volgen huid. Daarna kan je reminders instellen om op gegeven tijdstippen nieuwe foto’s te nemen. Door de handige swipe-functie kan je dan de foto’s over elkaar bewegen en zo snel de evolutie van een huidaandoening opvolgen!

Daarnaast kan je bij elke foto, op een schaal van 1 tot 10 je pijnniveau weergeven. Op die manier kan ook hiervan de evolutie opvolgen.Je krijgt ook tips over hoe je een goed bruikbare foto maakt.

Deze app werd ontwikkeld door Leo Innovation Lab (leoinnovationlab.com), een onafhankelijk organisatie, opgericht door Leo Pharma, met als doel het leven van personen met een chronische huidaandoening te verbeteren door gebruik te maken van innovatieve technologieën.

De app is beschikbaar voor iOS en Android

 

Geef een reactie