Sample Page

Veilig en comfortabel skiën met onze helmclips

In alle veiligheid comfortabel skiën, zonder pijnlijke oren en gedoe om een masker aan of af te doen? Het kan!! Met de skihelmclips van Farma Hacks, kan je gemakkelijk een mondmasker bevestigen aan een helm. Dit kan ofwel aan de lintjes of aan uitsparingen in de helm. De clips kunnen ook gebruikt worden bij andere … Lees verder “Veilig en comfortabel skiën met onze helmclips”

Posted in Tools | Tagged , , , | Leave a comment

5 redenen om een boekingstool te gebruiken!

Ben je die ‘afspraken pingpong’ ook wel eens beu? Mailen, bellen, verkeerde afspraken,… durven je strakke planning wel eens in de war gooien. En dan zwijgen we nog over alle tijd en energie die in de ‘afspraken pingpong’ kruipt. Wij geven je 5 redenen om gebruik te maken van een boekingstool en op die manier … Lees verder “5 redenen om een boekingstool te gebruiken!”

Posted in Tools | Tagged , , , | Leave a comment

Oktober = Halloween!

Eind oktober is het Halloween! Ben je nog op zoek naar wat sfeerbrengers voor in de apotheek? We’ve got you covered 🙂 Maak kennis met onze vleermuis en spookjes. Ideaal om je etalage wat griezelig te maken of je plexischerm te pimpen! Voor info over onze prijzen en bestellen kan je terecht in onze shop! … Lees verder “Oktober = Halloween!”

Posted in Tools | Tagged | Leave a comment

Tool: Etiketten voor (huis-)bereidingen beheren!

Op zoek naar een goeie tool om je etiketten voor (huis-)bereidingen in aan te maken en te beheren? En dan nog gratis? Wij namen de ‘Avery Design & Print online tool’ onder de loep!

Posted in Tools | Tagged , , , , | Leave a comment
Veilig en comfortabel skiën met onze helmclips

In alle veiligheid comfortabel skiën, zonder pijnlijke oren en gedoe om een masker aan of af te doen? Het kan!!

Met de skihelmclips van Farma Hacks, kan je gemakkelijk een mondmasker bevestigen aan een helm. Dit kan ofwel aan de lintjes of aan uitsparingen in de helm. De clips kunnen ook gebruikt worden bij andere sporten of activiteiten, waarbij het dragen van een helm nodig is!

Beschikbaar in:

  • setjes voor 1 persoon (cnk 4486-346)
  • in bulk om vb. cadeau te doen aan klanten die een zonneproduct voor de ski aankopen.

Aanbevolen publieksprijs: 3€ voor 1 setje
Minimum afname: 6 setjes. Keuze tussen wit, zwart of een mix van beide.

Bestellingen kan je plaatsen via de shop of info@farmahacks.be

#kooplokaal #madeinbelgium

5 redenen om een boekingstool te gebruiken!

Ben je die ‘afspraken pingpong’ ook wel eens beu? Mailen, bellen, verkeerde afspraken,… durven je strakke planning wel eens in de war gooien. En dan zwijgen we nog over alle tijd en energie die in de ‘afspraken pingpong’ kruipt.

Wij geven je 5 redenen om gebruik te maken van een boekingstool en op die manier véél tijd, energie en frustraties te besparen! (meer…)

Oktober = Halloween!

Eind oktober is het Halloween! Ben je nog op zoek naar wat sfeerbrengers voor in de apotheek? We’ve got you covered 🙂

Maak kennis met onze vleermuis en spookjes. Ideaal om je etalage wat griezelig te maken of je plexischerm te pimpen!

Vleermuisspookjes

Voor info over onze prijzen en bestellen kan je terecht in onze shop!

Levertermijn bedraagt 3-5 werkdagen.

Tool: Etiketten voor (huis-)bereidingen beheren!

Op zoek naar een goeie tool om je etiketten voor (huis-)bereidingen in aan te maken en te beheren? En dan nog gratis? Wij namen de ‘Avery Design & Print online tool’ onder de loep! (meer…)

Gemakkelijk huidaandoening of wonde opvolgen?

Je wil de evolutie van een litteken opvolgen? Of zien of die huiduitslag uitbreidt? Dan zou het toch handig zijn als je foto’s kan nemen en die over elkaar kan leggen om de evolutie op te volgen…. Dit kan, dank zij de ‘Imagine Skin Tracker’ app (getimagine.io), een handige tool voor je patiënten! (meer…)

Mobile 2D scanner voor de apotheek

In ons vorig artikel (2D barcodes scannen) stelden we een 2D barcode scanner voor, waarmee je vanop je smartphone de nieuwe codes op de geneesmiddelen kan scannen en lezen.

Het resultaat van die lezing is één lange lijn cijfers en letters, waar je eigenlijk niet veel mee bent…. Gelukkig is daar nu een oplossing voor! Met de scanner van iGepir krijg je een naast info over de fabrikant ook de andere gegevens in de code in een vlot leesbare structuur te zien (GTIN-code, Serienummer, Lotnummer en Vervaldatum).

      

De scanner is beschikbaar voor iOS (https://itunes.apple.com/us/app/igepir/id331150147?mt=8) en Android https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.gs1.iGepirPaid&hl=en_GB

Opgelet: je dient wel online te zijn om de scanner te gebruiken. De gegevens worden in realtime opgehaald.

Met dank aan Bernard Brondel en Thibault Molleman voor deze handige tool!

 

Boomerang: snel jezelf mailen!

Je ziet een leuke website, een tof Facebook bericht, een boeiende Twitter-discussie op je smartphone en wil die snel naar jezelf mailen op dit niet uit het oog te verliezen!

Omslagafbeelding

Telkens opnieuw je mailadres intikken is wel héél omslachtig. Bestaat er geen handige tool? Meet Boomerang: mail myself!

Eénmaal je mailadres ingeven en vanaf dan verstuur je mailberichten naar jezelf met één druk op de klop!

Beschikbaar voor iOS en Android

Account gehacked?

Met de regelmaat van de klok worden accountgegevens gehacked of publiek gemaakt. Tegenwoordig halen alleen nog de grote kraken het nieuws, over kleine hackings wordt niet meer gesproken. Maar hoe zit het nu met mijn gegevens?  Zijn die blootgesteld door een hack? Moet ik mijn paswoord veranderen op die site?

Je komt het te weten door je te registreren op deze website https://haveibeenpwned.com/ . In geval van een hacking wordt je per mail verwittigd en kan je de nodige maatregelen nemen! *️⃣*️⃣*️⃣*️⃣

Whatsapp voor zorgverstrekkers

Naast de klassieke communicatiemiddelen als papier, telefoon, email, enz… winnen nieuwere mogelijkheden zoals Whatsapp meer gebruikers en interesse.

Als zorgverstrekker dienen we ook rekening te houden met de vernieuwde GDPR-regelgeving en de Privacy wetgeving. Het klassieke Whatsapp komt hierdoor helaas niet in aanmerking voor communicatie onder zorgverstrekkers…

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Wil je toch Whatsapp’en met andere zorgverstrekkers en volledig in orde zijn met de GPDR- en Privacy wetgeving? Het kan met Siilo! Beschikbaar voor Android en iOS.

2D barcodes scannen

Update: Dit artikel is gedateerd! Lees hier het meest recente artikel:  Mobile 2D scanner voor de apotheek

Je apotheekscanner wil de 2D-barcode niet lezen. Hoe kan je toch de code visualiseren die in de barcode opgeslagen zit?

Probeer het eens met deze scanner van Scandit. Je kan de ingelezen code kopiëren en via mail/messenger/tweet naar je pc doorsturen!

Beschikbaar voor iPhone: ?https://itunes.apple.com/…/scandit-barcode-sca…/id453880584…

Beschikbaar voor Androïd:  ?https://play.google.com/store/apps/details…

Download “logo” farmahack-profiel.jpg – Downloaded 3 times – 13 KB

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!