Handige features in Skedjuul

Met deze handige features optimaliseer je nog meer de workflow in de apotheek:

  • Automatische herinneringsmails voor de afspraak. We adviseren om 24u voor de afspraak het systeem een reminder-mail te sturen, naar de persoon die afspraak gemaakt. Op die manier vermijd je ‘no shows’ of ‘op het verkeerde moment shows’!
  • Je kan de tekst in de bevestigings-mail en de reminder-mail aanpassen naar je eigen wensen en noden. Handig om vb aan te geven dat men iets moet meebrengen of niet mag vergeten!
  • Je kan gebruik maken van private (ook wel verborgen agenda’s genoemd) agenda’s. Deze worden niet op de boekingspagina getoond. Enkel de persoon aan wie je de link bezorgd, kan deze boekingspagina bekijken. Je kan dit vb gebruiken als een reserve-agenda, of je bezorgt dergelijke link aan iemand die op andere momenten een afspraak mag maken!
  • Je kan afspraken automatische bevestigingen. Wij adviseren om toch steeds zelf de afspraak nog te bevestigen! Zo kan je nog eens nagaan of het moment van afspraak wel past, of kan je vb voor een testing, de gegevens van de patiënt controleren.

Zit je met een vraag over een bepaalde optie? Of ben je nieuwsgierig naar wat Skedjuul allemaal kan? Neem gerust contact met ons op info@farmahacks.be